Sidste nyt

De havde alle 3 en fin fødselsvægt og Zia tog godt imod dem med at få dem slikket tørre og rene. Lidt blødning efter fødslen men ikke mere en naturligt så vi var ikke bekymrede. 

Marts 2022

Opdrættet har holdt en Coronapause grundet situationen i DK. Der har været for lidt nyt fra os, det må vi rette op på nu.

Siden sidst er Ezia gået på pension som avlshun og har ladet pladsen til hendes datter Lima. Coco måtte vi desværre aflive i 2021. Hun venter på os ved regnbuen. Altid vil hun være i vores hjerter. 

Lima har været på kærlighedsferie og hvis alt er gået vel så er der små bimsebabyer først i maj 

April 2019

Nu kom der killinger i huset. Ezia fødte om natten tidligt på morgenen og var meget træt efter en fødsel på 4 dog kun 3 overlevende. Hun fik fred og ro efter underlaget var skiftet og hun havde fået lidt tigermælk. De 3 små fik sig en dievorte i munden og lagde sig til. Dog skulle lille Loco hjælpes til lige at få rigtig fat og så tog han ellers fart på i at få noget råmælk. 

Vi glæder os til at se de 3 små vokse op og følge deres udvikling både hvad sindet angår men osse spændende at se hvilke farver de 2 drenge og ene pige har.

Februar 2019 

Ezia har været på date hos Dakota. Vi ventede på at hun gik i løb og så skete det endelig for fuld udblæsning. Hun var afsted i 4 dage hjemmefra hvor vi nød ro i huset. Hun kom hjem i går og er stadig i løb. Der går nok nogle dage inden hun er helt færdig. I hvert falde så var Dakota ikke mere interesseret i hende efter de 4 dage. Så ud fra det måtte det konkluderes at det var tid til at få hende hjem fra kærlighedsferie igen. 

Coco går og hygger sig efter hun er blevet pensionist. Hun skal ikke have flere kuld så nu skal vi bare sørge for hun ikke går hen og bliver for tyk når nu hun spiser af Kenjiis killingfoder. Der er købt et nyt kradsetræ som hun har kastet sin kærlighed på den øverste hule som bare falder i fruens smag. 

Kenji vokser og bliver større og større. Han ser lidt ranglet ud med sin teenagekrop dog med en kampvægt på 4 kg d.d. så han mangler bestemt ingenting. Tiden for ham bliver brugt til at drille Coco og Zia med at jage dem lidt rundt så de får lidt motion. De hvæser og sprutter når han bliver for voldsom og sætter ham så lige på plads med et dask engang imellem. Minuttet efter kører den samme igen for han er ret frygtløs. Desuden elsker han at lave ulykker så får han ikke lige opmærksomhed så kan man da altid lave unoder. hokus pokus så kommer Kenjii i fokus.

Marts 2018

Så har Coco født sine små bimser. Det skete om natten/tidligt morgen hvor hun poppede 3 små hvide klumper ud. Alt gik som det skulle. 

Januar 2018

Coco har været til parring hos Anuk fra 1. juledag og var væk i 5 dage. Så nu går vi og venter små Cocopops. De bliver født omkring 1.3. 2018 så ser vi hvad der kommer ud af det.

Lige nu går hun og spiser rigtig meget og tager godt på i vægt. Så de små i maven må osse vokse fint.   

 November 2017

Alle killngerne er nu flyttet hjemmefra. De har hver især fået et dejligt hjem med nogle søde menneskeslaver. Planen er nu at Coco skal have sit sidste kuld først i år 2018 og hankatten bliver en stor dejlig chokolademasket Anuk. Vi glæder os til at se hvad der kommer ud af dette besøg.

August 2017

Zia og Igor lavede 3 små bimser som kom til verdenen d. 14/8 tidligt morgen.Der kom 2 piger og 1 dreng. Indtil videre er der afsat 1 brun pige og 1 dreng. Vi synes at den mindste pige (Jamaica) er brun men det er endnu for tidligt at sige 100 % 

Zia har det godt efter føsdlen som hun klarede rigtig flot uden hjælp fra os. Hun er en god mor og tilbringer sit nye liv i kassen med de små. 

Juli 2017

Zia er drægtig og vi går og venter spændt på hvad hende og Igor har fået ud af en lille ferie sammen. Hun har termin midt august. Det ser i hvert falde ud til de små spiser godt for Zia har rundet vægten på 3800 med en lille måned til fødsel. Madskålene kan næsten ikke blive fyldt hurtig nok og vådfoder det bliver spist i løbet af ingen tid. 

Februar 2017

De 4 killinger er nu flyttet hjemmefra og har alle fået et fantastisk hjem som sofakatte. Deres nye familier elsker og forkæler dem for vildt og vi får dejlige billeder af killingerne i deres nye hjem. Det går rigtig godt og de alle trives, vokser og bliver store. 

I huset her er der kommet ro. Det er helt underligt der ikke er nogle killinger der laver ballade og ødelægger ting. Zia og Coco er desværre ikke så gode sammen mere så den ene går i en del af lejligheden og den anden i den anden del. Der har været nogle voldsomme slåskampe så vi har taget konsekvensen og lukket af så vi undgår dette. Lidt besværligt men desværre nødvendigt. 

Vi er ved at planlægge et nyt kuld killinger med Zia og Igor igen for det blev fantatiske killinger. Rgner med at Zia kan komme til Rødby slut maj. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det denne gang. Hun stortrives nede ved Igor som har det lækreste hus med udendørs indhegning. Else er god til at håndtere hende når hun de første par dage er noget gnaven på Igor og er inde i den ene sektion i hankattehuset. Hun skal nok have et par dage derinde igen inden hun bliver lukket sammen med ham. Så vi afventer og ser hvornår hun kan komme afsted på besøg. Hvis alt går vel vil der komme killinger til salg i efteråret 2017.

November 2016

Så er der blevet liv og glade dage i huset. De 4 små er vi nu helt sikre på er 2 piger og 2 drenge. De er alle brune efter vores overbevisning og pigerne er bruntabby hvor drengene er fuldmasket brun. 

De trives og spiser godt både vådfoder og hos Zia. indtil d. 10/11 har vi kunne holde dem i kravlegården, men så tog lille Inka skridtet og kom over hegnet som den første og viste sin bror hvordan det skulle gøres. Så i løbet af en aften havde alle killinger fundet ud af fidusen. Morgenen efter rendte 3 killinger rundt i sofaen om morgenen og der blev vi enige om at lukke dem ud så de kan gå i hele stuen. Nu hygger de så omkring det store areal med masser af legetøj og små kradsetræer plus deres hule som de sover i. inden de blev lukket ud har de mere eller mindre været renlige med få uheld udenfor bakken. Til morgen har der ikke været uheld nogen steder og bakken er besørget kan vi se under rensning. Det er særlig sjovt at bruge den store bakke som deres mor bruger. Nyt og spændende kapitel er begyndt på at udforske den fagre nye verden i en alder af 5 1/2 uge.

Oktober 2016

Zia fik 4 dejlige store killinger d. 6.10. 2 piger og 2 drenge. Fødslen var ikke helt uden problemer da hun ikke havde de store veer men formåede at få poppet 4 killinger ud af en vægt fra 101 g. - 108 g. De har det godt alle 4 killiger men Zia blev ved med at bløde bagtil så efter at have kontaktet dyrelægen var vi lidt roligere. Næste morgen ser vi at hun har blødt en del om natten og beslutter os for at tage afsted til dyrelægen. Her fik Zia lidt for at trække livmoder sammen, lidt kalktilskud og et skud antibiotika plus penicillin til 5 dage så vi forebygger mulig infektion. Det forløb rigtig godt og de har det nu alle super. 

August 2016

Så er alle killinger solgt og flyttet hjemmefra. Hilo kom til Frederiksværk ved Charlotte og Kim, Havana flyttede til Frederiksberg ved Gitte, Henrik og deres 2 store teenagepiger, Hawaii flyttede til Amager ind hos Amalie og Daniel. De har det alle godt og trives ved deres nye familier som elsker dem højt. Vi får lidt update engang imellem hvordan det går med dem og et billede. Dejligt at følge de små som ikke er så små mere.

Ezia har været på besøg i Rødby hos Igor som osse er far til Coco`s kuld fra sommers. Det gik godt så nu må vi bare vente spændt på at se hvad der sker. 

Juni 2016:

Inden vi overhovedet nåede at sætte de små killinger til salg er der allerede reserveret ham den dejlige dreng Hilo. Han kommer op til Charlotte og Kim i Frederiksværk. De glæder sig så meget til deres nye familieedlem og lyder til at han får det som en konge med indhegnet have og alt den kærlighed han fortjener.

Vi har desværre også i denne måned taget afsked med vores lille Bounty som desværre gik bort meget pludseligt. Må han hvile i fred og vente på os ved Regnbuebroen. Det er sørgeligt at miste et kæledyr og alle jer der har prøvet det ved hvad vi mener.  

Det er planen at Zia skal til han i efteråret hvis alt går som det skal. Hendes p-piller er taget fra hende og en aftale er i hus så hun skal også ned til Igor i Rødby ligesom hendes mor har været. Hvis hun altså beslutter sig for at komme i løbetid i år.

På torsdag kommer en evt. køber og kigger på en af pigerne. Hun har i forvejen Coco`s tidligere killing Fazia. Det kunne være sjovt at to halvsøskende kunne bo sammen og bliver bedste venner.

April 2016:

Coco har fået et kuld killinger på 2 piger og 1 dreng sammen med en flot brun dreng fra Rødby. Både mor og killinger stortrives og det bliver sjovere og sjovere for hver dag der går hvor det kan ses de bliver frækkere og mere modige. De sættes til salg når vi ved om de er til udstilling eller ej.

Marts 2016:

Ezia har været på udstilling. Hun har i den forbindelse fået sit andet CACIB certifikat og mangler nu et mere som skal vindes i udlandet. Vi regner med at det bliver en tur til sverige der kommer på programmet i 2016. Så vil hun kunne prale med en titel som International Champion når hun vinder dette.

Februar 2016:

Coco har været en tur hos Igor en flot brun hankat. Hun havde det rigtig godt dernede og Igor havde været rigtig interesseret i hende. Når hun fik besøg af Else ville hun hele tiden kæle. En dejlig kat fik vi at vide. Nu går vi så og venter på at der kommer små Cocopops i april. Bliver spændende at se hvad Coco og Igor kan skabe sammen.

August 2015:

Så fik Zia killinger. Hun fødte 3 sunde og velskabte babyer. Pige på 87 g. 2 drenge på 109 g. og 111 g. Det gik rigtig godt. Endelig oplever hun at blive mor. Hun var træt bagefter og passede killingerne godt. De blev vasket og puttet med imens de hang i dievorterne. De andre katte i flokken ved at der er sket noget og at der inde i kassen ligger noget som ikke plejer at være her. Coco (mormor) er rigtig nysgerrig men vil ikke komme for tæt på fordi hun ser ud til at være usikker på om Zia bliver sur. Bounty holder sig helt ude af soveværelset fordi der er lidt larm i form af skrigende killinger. Det bliver spændende at se når killingerne bliver større og begynder at løbe rundt.

Juni 2015:

Siden sidst har Zia født 1 killing lørdag aften d. 25.4. På hendes fødselsdag. Det gik desværre ikke som forventet da killingen kom ud med numsen først og sad fast i fødselskanalen. Vi tog til dyrelægen og hun hjalp Zia med at få den døde killing ud. Der var heldigvis ikke flere killinger i maven så hun kom hjem og sørgede i flere dage. 

Efter halvanden måned var hun til tjek ved dyrelægen og hun sagde god for at hun kunne parres igen. Så Zia har været på kærlighedsferie i Holte hos en flot blåmasket hankat Amiko. Tak fordi vi måtte lade Amiko få lidt selskab. Nu venter vi så på at se hvornår hun viser tegn på at være med killinger. Hvis alt går vel skal hun føde i august og muligvis på hendes mor Coco's fødselsdag. 

Udstilling har vi pt. Sat i bero da Zia skulle have killinger. Planen er at Coco skal have chancen til juleudstilling for at få hendes sidste CAC certifikat så hun også kan prale med at være champion. 

April 2015:

Ezia er siden sidst blevet champion og kan nu prale af den titel.

Hun er blevet parret for første gang og venter killinger medio april. 

Valentinsdag kom hun til hankat og vi havde lidt svært ved at se om hun var med killinger. Så vi har gået og ventet på en evt. løbetid da ejeren til hankatten mente at Zia var gået ud af løb og hun ikke havde set de to parre sig. Heldigvis var der gevinst så nu venter vi på at se hvilke afkom der kommer fra hende.

Maj 2014:
Nu går vi og venter på at Coco skal have killinger. Det var nok med det ene besøg hos Chopin. Hun er højgravid og skal føde midt i maj. Kampvægten i dag lyder på 3700 g hvilket er meget af en lille dame der plejer at veje 2800-2900 g. Hun er ikke ret aktiv, meget træt, spiser med rigtig god appetit og kommer med nogle støn når hun hopper ned fra noget højt. Fødekassen er placeret i soveværelset som de andre gange og hun inspicere det dagligt ved at rode rundt så lagen og tæppe ligger spredt rundt derinde. Ikke nemt at holde orden ...

Det er blevet lidt bedre med at Coco accepterer Ezia. Hun hvæser ikke så ofte af hende, men kan stadig godt blive sur. Zia har svært ved at forstå hvorfor hendes mor ikke gider at lege når hun drøner afsted og springer over Coco for at få hende i humør til lidt sjov i gaden. Om det er pga. Coco er så træt for tiden at lunten er længere vides ikke. Vi er dog meget spændte på hvordan det kommer til at gå imellem de to når killingerne ankommer. 

Så vente vente vente .... 😙Marts 2014:
Længe siden siden sidst - trænger vist til en opdatering siden sidst.
Ezia er blevet stor teenager og er fræk samt kommet i sin første løbetid i en alder af 9 måneder. For tidligt at parre så vi griber chancen og lader Coco parre lige så snart hun kommer i løb. Der er arrangeret en date med den flotte Chopin ved Aase Nissen som gerne vil have Coco boende et par dage. Så lige nu går tiden med at vente på det sker vi skal afsted til Kalvehave. Han skal kastreres til sommer så det er vores sidste chance for at få afkom af den flot blå Grand Int. Champion med mange nomineringer bag sig. Flot afkom må det da blive 🙂 

Ellers har vi været til udstilling i Korsør med Ezia men blev desværre ikke EX 1 som håbet. Hun er så tillidsfuld og rolig og hygger sig i det lille bur på udstillingen. Med lidt hygge på bordet udenfor buret, blive nusset og få lidt guf gør ventetiden knap så kedelig. Køreturen er værst på vejen derhen. Hjemad sover hun bare helt roligt og spankulerer ud af boksen når hun kommer hjem som om intet var hændt. Vores planer om parring af hende til sensommer kommer nok til at blive udskudt til foråret 2015 hvor vi har kigget på en lillatabby han. Om det bliver ham vides ikke endnu men han er potentiale. Det kan jo tænkes der er kommet flere avlshanner til når vi når 2015 end dem der er at vælge lige pt. Hun hygger herhjemme med onkel Bounty som er blevet hendes bedste ven. De er pot og pande nu når Coco skælder ud og er ude på at sætte dem på plads. Så rotter Bounty og Ezia sig sammen og tager kampen med Coco.  

Oktober 2013:
Her i huset går det rigtig godt. Ezia vokser sig stor fræk og stærk. 2800 g. er hendes kampvægt pt. Coco er lidt gnaven på hende og hvæser af hende når hun kommer for tæt på. Engang imellem kan de så putte sammen uden ballade. Onkel Bounty er i sit es. Ezia og ham er blevet de bedste kammerater. Han soignerer hende jævnligt og hun elsker det.
Vi har været en tur ved dyrelægen for 14 dage siden. Coco havde været meget sur på Ezia fordi hun driller hende med at bide i bagben og lege med Cocos hale. Hendes øje løb lidt i vand så vi var lige forbi Husum Dyrelægen. Der fik hun meget ros for hendes væremåde pels og kondition. Dyrelægen var helt solgt og den lille prut (Ezia) spankulerede rundt som om hun ejede hele klinikken. Der var heldigvis ikke noget galt med øjet så det stod på afvaskning med kogt vand til det var i orden igen. 
Hun har også tabt alle hjørnetænderne og de underste kindtænder. Spiser som en løve så hun kan blive stor og stærk. Hun skal nemlig på hendes første udstilling d. 1.12. 2013 i Nærum så vi kan få hende bedømt som den smukke kat hun er. Vi glæder os og tror hun kommer til at klare det fint. Charme, selvtillid og lækker silkeblød pels.
Hendes personlighed er virkelig noget vi kan prale med. Hun er nysgerrig og ikke bange af sig. Trods en stor hund Nemo var på besøg så var hun ikke bange for at sætte grænser og faktisk true ham, for her bor Ezia og han skulle ikke komme og spille smart i hendes hjem. Coco bakkede hende op og stakkels Nemo måtte søge ly hos os så han ikke fik skræmmer fra de to tøser. Hun går ud til døren hvis det ringer på og afventer at hilse på gæster. Så skal hun selvfølgelig charme sig ind hos dem og ligger allerhelst så hun ikke går glip af godter fra bordet. Ost er klart en af favoritterne. 
Hendes brødre trives også på Fyn. Elmo som kom til at hedde Skipper er fræk som en abekat og bliver total forkælet. Han ligner Coco vild meget med hans ansigtsudtryk og de store runde blå øjne der lyser langt væk af narrestreger. Enzo har fået et helt hus for sig selv med sine mennesker. Han trives også skriver hans ejer. 
Så alt i alt går det ganske godt her i hjemmet. 

August 2013:
Desværre er Doni flyttet hjemmefra og har fået en rigtig god familie som elsker ham og forkæler ham. Det var med tårer i øjnene vi solgte ham efter kastration for vi havde håbet at han ville kunne sammen med Bounty igen når han ikke var fertil. Sådan gik det desværre ikke til og vi måtte træffe det svære valg at for alles bedste skulle han til et nyt hjem. 

Coco fik et kuld killinger d. 25.4. som Doni nåede at blive far til. 3 skønne bimser, 2 brunmaskede drenge og en bruntabby hun. Vi valgte at beholde hunkillingen Ezia som ligner sin far som snydt ud af næsten bort set fra at hun er bruntabby og ikke chokoladetabby som Doni. Hun charmerer sig ind lige så snart hun kan komme til det. Planen er at hun er vores nye avlshun og at vi i sensommeren/efteråret skal have hende til han. Hvem den flotte fyr bliver vides endnu ikke men vi er på udkig.  

Juli 1012:
Siden sidst ...

Vi fik et kuld killinger d. 25.6. 2012 som er både Coco og Adonis første. 
Alt gik som det skulle og Coco er en særdeles fremragende mor. Doni slapper af i stuen imens de bliver lidt større og så de kan lege med farmand. Indtil videre må de hygge med Coco og onkel Bamme der nogle gange kommer på besøg i fødekassen. 

Coco og Doni har været på udstilling i Rødovre. Coco klarede sig godt og blev nomineret til konkurrencen BIV og var på scenen. 
Adonis var dommerene meget imponerede over. Hans pels, udtryk og sind. Desværre har han en løber på det ene forben så certifikater bliver det ikke til for hans vedkommende. Men han er stadig en god hyggekat og han kan lave killinger hvilket vi skal bruge ham til. 
 
November 2011:
Så er der blevet familieforøgelse. Vi har købt en lille chokolade tappy han Adonis som er vores kommende avlshan. Vi så ham på udstillingen i Strøby og faldt for ham begge to. Efter at have snakket og ringet sammen med hans opdrætter, fik han endelig et nyt hjem hos os. 
Han og Coco skal lave nogle pragtfulde, udtryksfulde killinger med masser af charme, selvtillid og lækker pels. Han er fra første dag en modig herre der overhovedet ikke gemte sig, selv om han var kommet til et fremmed hjem med to andre fremmede katte. En kælen kat skal man lede længe efter. De alle tre kommer rimelig ok ud af det sammen og leger rigtig godt, når Coco ikke lige bliver lidt for voldsom ved ham. Så skælder han hende ud og det finder hun sig ikke i. Ja så går den vilde jagt. Planen er at han skal på udstillinger og have de certifikater han kan få. Ud over at bruge ham til Coco, regner vi osse med at der kan komme andre med deres hunkatte og købe en parring. 

November 2011:
Så har Coco været på sin første udstilling. Vi var i Strøby d. 6.11. hvor hun fik sit første CAC certifikat. Vi går efter at hun bliver champion og så må tiden vise om vi skal videre med hende så hun kan blive international champion. Dommerne mente hun var lidt for teenage agtig i hendes bygning endnu, men med tiden skal der nok komme flere gram på hende. Hun er en atletisk type, men ellers fik hun gode udtalelser. flere exelent blev påført hendes udtalelse. En klassisk birma med babysæl øjne sagde den sidste dommer Anne. Hun er en smuk kat og vi glæder os til næste år så hun kan få nogle dejlige smukke killinger.  

Oktober 2011:
Nye tider ny opstart. Jeg var desværre nødt til at sælge Baby og Neelie som har fået nye hjem. De er faldet rigtig godt til hos deres nye familier. Baby flyttede til Kalundborg hos en familie med børn og hund. Neelie flyttede ind hos en ældre dame på Nørrebro hvor hun bliver forkælet.

Coco bliver min avlshun og jeg har planer om at hun skal parres til januar med en rødmasket han. Så må vi se hvad der bliver ud af den kombination. 

Bounty går og hygger sammen med Coco. Han er blevet en helt anden kat efter at der er knap så mange dyr i hjemmet. Meget mere kælen og legesyg. 

Obi har min mellemste datter Stephanie adopteret og han trives i bedste velgående sammen med hans nye ven Ellie.

November 2010:
Det går rigtig godt med alle killingerne og de er nu klar til at flytte hjemmefra her sidst i November. Vi beholder selv Coco som skal være vores nye avls hun.

August 2010: 
Den 11 August blev Azia (baby) mor for første gang, hun havde taget rigtig meget på og vejet 3.440 g. Hun fødte 3 piger og 1 dreng.

Juli 2010:
Nu er det lykkes Azia ( baby) er gravid og vi har mærket liv den. 21 Juli, hun er også blevet dejlig tyk og rund på maven.......vejer nu 3.014 g.

Juli 2010:
Bicka er på ferie hjemme hos os......det er bare dejligt, hun er super sød og fuld af narrestreger........total lille charmetrold.

Juni 2010:
Desværre var Baby ikke gravid.........men hun er igen nede hos kongelys, så nu håber vi bare igen.

Maj 2010:
Azia ( baby ) har nu været i løbetid 3 gange - og vi har fundet en rigtig dejlig og smuk han hos Family's han navn er Kongelys. Baby har været på et lille ophold hos ham, så nu håber vi bare at der kommer nogle små baby kongelyser....... 

Marts 2010:
I dag den 25 Marts fødte Neelie 4 smukke og dejlig killinger.

Marts 2010:
Lørdag d. 20 Marts vejer Neelie nu 3170 g, og nu er der ikke mange dage til hun skal have killinger - regner med det bliver den 22 - 23 Marts. Glæde os rigtig meget.

Marts 2010:
Lørdag d. 13 Marts vejer Neelie nu 3025 g hun er dejlig tyk og rund. Håber på der kommer 3 - 4 killinger.

Marts 2010:
Endelig er Neelie gravid......og naturligvis med flotte Knut som var på besøg hjemme hos os.
Vi vejer Neelie en gang om ugen og hun tager rimelig på i vægt, pt. vejer hun nu 2793 g.

September 2009:
Efter en rigtig lang og dejlig sommer er vi tilbage igen - Neelie forventes i løbetid meget snart igen. Hun skal parres med Knut igen og denne gang håber vi på nogle flere killinger.

Maj 2009:
Vi regner med at, Neelie skal til ny parring når hun kommer i løbetid igen.

15 Maj:
Neelie fik 3 killinger Torsdag den 14 Maj, desværre var de 2 drenge dødfødte. Men heldigvis har vi fået en dejlig lille pige på 89 g.

8 Maj:
Neelie vejer nu 3060 g og der er ca. en uge tilbage til killinger kommer.

1 Maj:
Neelie vejer nu 2900 g og er blevet dejlig tyk og rund. Der er nu ca. 14 dage til at Neelie's killinger kommer til verden, vi gælder os helt vildt og er meget spændt.

21 April:
er Neelie's vægt nu 2758 g og hendes lille mave vokser sig rigtig stor og rund. Nu kan man begynde at mærke de små killinger i hendes maven.

9 April:
 Neelie`s vægt er 2562 g.

1 April:
Neelie's vægt er 2400 g.

April 2009
Jubii det ser ud til at Neelie skal have sit første kuld killinger omkring 15 Maj.
Vi glæder os bare så meget.

Marts 2009
Neelie vores lille pige har nu været i sin første løbetid.
Jeg har været så heldig ,at få kontakt med Julie fra Silky Catz og hun har en super flot og lækker han mis nemlig Knut. Neelie er nu til parring så vi håber det bliver til noget. 

Vores planer er, at opstarte et lille kærlig stueopdræt med sunde og raske Hellige Birmaer.

Del siden