Killinger

Mizz la Fon's Ezia har den 19 april 2019 fået 3 killinger. 

1 pige og 2 dreng.

Vores killinger kommer trygt til verden i en fødekasse, hvor mor mis passer sine små i 3-4 uger. Lige fra fødslen er de små i hænder flere gange dagligt - de er så søde og helt fantastiske, at vi kan slet ikke lade være :-) Og mor mis elsker, når vi sidder hos hende og nusser med både hende og de små :-) Huset anden kat kommer også og kigger lidt, men hun ved godt, at hun skal holde sig fra en mor mis, der lige har fået små. En mor mis vogter sine små som en løvemor.

Omkring 4 ugers alderen trænger de små til lidt mere plads. De kommer derfor i kravlegård et par uger, hvor de lærer at spise fast føde og bruge kattebakken. Kravlegården er så stor at vi kan sidde inde hos dem. Det er SÅ skønt når de kravler rundt på dig og springer op på ryggen eller skulderen som et par bjerggeder. De begynder at være mere bevidste om den "store verden" udenfor kravlegården. Det er tidsbegrænset hvor længe de kan holdes derinde da de meget hurtigt finder ud af at kravle over hegnet. Så efter 3-4 uger er de ikke "indhegnet" mere. Og så er der ellers fart over feltet med alt det nye og spændende der er at opdage. 

I 6-7 ugers alderen får de lov til at løbe frit i hjemmet. Det er en pragtfuld tid. Der er virkelig fart på dem når de drøner afsted i vild jagt og tumler med hinanden. Mormis er lidt fustreret i starten, da hun har været vant til at vide hvor de var, men nu med det større areal at boltre sig på, er de ofte nogle sjove steder. Så kalder hun på en helt bestemt måde og de små kommer myldrende hen til hende. Den trygge og kærlige opvækst betyder at vores killinger er meget sociale og tillidsfulde. Derfor har vi altid haft god erfaring med at killingerne falder hurtigt til i deres nye hjem når de flytter hjemmefra.

 

 

 

 

Del siden